Dobro došli u KRAFTBIT

Modernu digitalnu agenciju

Započnite svoj novi projekt s potpuno svježim pristupom.
KRAFTBIT ima inovativna rješenja vrhunske kvalitete i performansi; ponudite svojim klijentima iskustvo koje neće zaboraviti i pokrenite svoj posao sa nama!


KRAFTBIT je tvrtka koja se bavi razvojem i održavanjem softverskih rješenja koja omogućuju našim klijentima da poboljšaju svoje poslovanje.

Naši proizvodi su SVJETSKE KLASE

Mi smo stručnjaci za kvalitetu, održivost i pozitivne poslovne rezultate.
S našim uslugama podižemo Vaše poslovanje do IZVRSNOSTI.

E-trgovina

Integracija i razvoj specijaliziranih rješenja.

Digitalni marketing

Trebate više klijenata? Mi znamo kako ih pronaći.

KRAFTBIT

Web & mobile

Razvoj i održavanje aplikacija za sve potrebe.

Specijalizirane usluge

Planiranje, razvoj, savjetovanje i podrška.

KONTAKTIRAJTE NAS

Postavite pitanje, predložite poslovnu suradnju ili zatražite ponudu.

Kako mi to radimo?

Naša metodologija rada je precizna i učinkovita

Planiranje & Istraživanje

Na početku svakog uspješnog projekta volimo dobro uraditi svoju domaću zadaću. Najprije saznamo sve o Vašem poslovanju i poslovnim potrebama te pronalazimo kako možemo poboljšati učinkovitost Vašeg poslovanja s našim rješenjima. Onda radimo istraživanje i detaljne analize Vašeg tržišta i klijenata kako bismo prilagodili naše rješenje za njihovo ponašanje. Nakon što znamo sve o Vašem poslovanju, tržištu i klijentima možemo stvoriti učinkovit projektni plan koji će Vas dovesti do poslovnog uspjeha.

Razvoj & Dizajn

Nakon izrade studije počinjemo razvijati rješenje koje će najbolje odgovarati Vašem poslovanju. Naše istraživanje pokazalo nam je koje alate moramo koristiti za optimizaciju i poboljšanje Vašeg poslovanja i koje platforme najbolje odgovaraju navikama Vaših klijenata. Naši proizvodi imaju suvremeno sučelje, snažnu tehnologiju u pozadini i jednostavni su za korištenje i prilagodbu. Vrhunska tehnologija koju uvijek koristimo unaprijedit će Vašu poslovnu rutinu i dovesti do iskorištenja svih tržišnih potencijala kako bi Vam donijela više klijenata.

Pokretanje & Savjetovanje

Nakon što razvijemo i testiramo cijeli ekosustav zajedno - spremni smo za pokretanje! Pazimo da Vaš prijelaz na naša rješenja bude bezbolan pružajući Vam punu edukaciju i podršku. Mi se brinemo o implementaciji, optimizaciji i potpunom održavanju kako biste se Vi mogli usredotočiti samo na poslovanje bez dodatne gnjavaže oko tehnologije. Vaša učinkovitost je naš cilj i uvijek razmišljamo o našim klijentima kao o našim partnerima, a ne samo kao našim klijentima. Ovdje smo za Vas.

Učinkovitost & Rast

Naše usluge i pomoć ne prestaju nakon puštanja proizvoda u rad. Mnogo puta smo vidjeli da nakon pokretanja proizvoda tvrtke budu prepuštene same sebi, pa čak i s odličnim proizvodima ne mogu pronaći način da dopru do tržišta. Naš je cilj ostati s Vama i pružiti Vam uslugu koja će Vas dovesti do ostvarenja punog potencijala. Tržišta, tehnologije i ponašanja kupaca se mijenjaju, a mi pratimo sve promjene. Pružajući Vam naše marketinške, istraživačke i komunikacijske usluge nikada nećete izgubiti Vaš fokus i svoje klijente. Zapamtite, mi ne razvijamo samo naše proizvode - mi razvijamo Vaš uspjeh!

Adresa

Ustirama Rat bb,
88440 Prozor - Rama,
Bosna i Hercegovina

ID broj: 4328321130003
Telefon: +387 63 412 142

Prijavite se na naše novosti i obavijesti


POVEŽIMO SE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA